Over de werkwijze van Trim-Line

Wijziging van design of een andere stijl. Trim-Line designers maken uw voertuig tot iets unieks. Karakteristiek en apart. Met een door Trim-Line ontworpen striping kunt u uw auto een extra sportief, creatief of modieus karakter geven. De standaard auto veranderd in een auto die aansluit bij uw eigen wensen en identiteit.
De mogelijkheden zijn onbeperkt. U bepaalt waar het naartoe gaat. Trim-Line voert het uit.

Ontwerpfase

Uw ideeen gecombineerd met de kennis en ervaring van onze Trim-Line ontwerpers leiden tot een ontwerp van uw striping, reclame of toepassing van de Trim-Line producten. Aan u de beoordeling of het getoonde ontwerp aansluit bij uw wensen en budget.

Productiefase

Een eenmaal akkoord bevonden ontwerp wordt door onze creatieve afdeling omgezet in productie files. Alle kleuren en afmetingen worden nauwkeurig vastgelegd teneinde te komen tot een produkt dat overeenkomt met het gekozen ontwerp en past op uw voertuig.
De productie files gaan naar de produktie afdeling. Hier worden de juiste materialen uitgezocht. De gekozen basis materialen worden afhankelijk van het ontwerp bedrukt, gesneden, uitgehaalt en voorzien van application tape.
Na een grondige eindcontrole worden de geproduceerde delen verpakt en verzonden naar de Trim-Line applicateur.

Applicatie

Met het gekozen en inmiddels geproduceerde ontwerp onder zijn arm gaat de applicateur naar de lokatie waar het ontwerp aangebracht moet worden.
Het landelijke netwerk van applicateurs zorgt ervoor dat uw ontwerp op lokatie, snel en zonder veel stilstand van uw voertuig, aangebracht wordt.
Jarenlange ervaring en permanente training zorgen ervoor dat uw ontwerp perfect op uw voertuig komt, zodat u er jarenlang plezier van kan hebben.

Reparatie

Ook in geval van schade kunt u op Trim-Line rekenen. In onze productie files zijn nauwkeurig de details van uw ontwerp vastgelegd. [kleuren, materialen, afmetingen]. Doordat de verwerkte materialen van 3M niet verkleuren en blijvend beschikbaar zijn, is onze applicateur in staat om uw beschadigde ontwerp te repareren.